COCONUT OIL روغن نارگیل

روغن نارگیل

روغن نارگیل RBD) Refined bleached deodorized) نوعی روغن نارگیل تصفیه شده میباشد که به دلیل پالایش در طی فرایند، مقدار زیادی از رنگ طبیعی و طعم آن از روغن جدا شده است.

  • توضیحات
  • کاربرد ها
  • اطلاعات فنی

توضیحات

معرفی محصول:

روغن نارگیل روغن نارگیل RBD(Refined bleached deodorized) نوعی روغن نارگیل تصفیه شده میباشد که به دلیل پالایش در طی فرایند مقدار زیادی از رنگ طبیعی و طعم آن از روغن جدا شده است.

 

ویژگی ها و مزایا:

تهیه شده از مغز نارگیل خشک شده یا کوپرا

حاوی رنگ کم

بوی ملایم

 

کاربردها:

صنایع غذایی(بستنی، شکلات، مواد شیرینی پزی و…)

محصولات مراقبت از پوست و مو مانند :کرم ها، لوسیون ها و …

سنتز سورفکتانت های غیر یونی(کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید و…)

صنایع آرایشی و بهداشتی(رژلب، ریمل،دئودرانت،کرم، لوسیون و…)

 

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

مایع زرد رنگ در دمای محیط شکل ظاهری
بدون بو بو
Max 0.1 درصد رطوبت
7.0-11.0 عدد یدی
Max 1.5 R  15Y رنگ(لاوی باند)
248-265 اندیس صابونی(KOH/g)
22-27 نقطه ذوب(درجه سانتیگراد)

 

صنایع غذایی(بستنی، شکلات، مواد شیرینی پزی و...)

محصولات مراقبت از پوست و مو مانند :کرم ها، لوسیون ها و ...

سنتز سورفکتانت های غیر یونی(کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید و...)

صنایع آرایشی و بهداشتی(رژلب، ریمل،دئودرانت،کرم، لوسیون و...)

اطلاعات فنی MSDS Coconut oil

موارد ایمنی TDS coconut oil