GLYCERIN گلیسیرین

1و2و3 تری هیدروکسی پروپان (گلیسرین) با توجه به  خاصیت حفظ رطوبت مانع از خشک شدن محصولات  غذایی و خمیر دندان و … شده و در نتیجه زمان ماندگاری آنها را بیشتر می کند،به تنظیم  ویسکوزیته کمک می کند، لذا رسیدن به ویسکوزیته مناسب را سریعتر میکند .

  • توضیحات
  • کاربرد
  • اطلاعات فنی

توضیحات

نام تجاری: گلیسرین GLYCERIN

نام شیمیایی: 1و2و3 تری هیدروکسی پروپان C3H5(OH)3

HS CODE:29054500

 

1و2و3 تری هیدروکسی پروپان با توجه به  خاصیت حفظ رطوبت مانع از خشک شدن محصولات  غذایی و خمیر دندان و … شده و در نتیجه زمان ماندگاری آنها را بیشتر می کند،به تنظیم  ویسکوزیته کمک می کند، لذا رسیدن به ویسکوزیته مناسب را سریعتر میکند .

با توجه به خاصیت مرطوب کنندگی و نرم کنندگی که دارد تحریکات پوستی را کاهش می دهد .

ویژگی: نرم کننده،مرطوب کننده،امولسیفایر،ویسکوز کننده،حلال خوبی برای موادی است که در آب و الکل حل نمی شوند .

 

لطفا برای جزییات بیشتر از طریق تلفن (۴۳۴۱۳۰۰۰) یا ایمیل ( info@psgiran.com) با ما تماس بگیرید.

کاربرد:

  • شوینده دست و بدن
  • خمیر دندان،
  • صابون جامد- شفا ف،
  • لوازم آرایشی
  • محصولات مراقبت از مو
  • دارو ها
  • آدامس و شکلا ت،کیک و کلوچه
  • توتون و تنباکو
  • لبنیات

اطلاعات فنیglycerin TDS

اطلاعات ایمنی glycerine msds

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

مایع بیرنگ شکل ظاهری
Min99.7 درصد خلوص
Max20 رنگ(APHA)