GMS)40%) گلیسرول مونو استئارات(40%)

گلیسرول مونو استئارات (Glycerol Monostearate) با فرمول شیمیایی C21H24O4 به عنوان یک ماده اولیه برای تولید محصولات مختلف خوراکی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده در واقع یک تثبیت کننده یا استابلایزر به شمار می رود که به صورت طبیعی در روغن دانه سویا موجود است.

  • توضیحات
  • کاربرد
  • اطلاعات فنی

توضیحات

معرفی محصول:

گلیسرول مونو استئارات (Glycerol Monostearate) با فرمول شیمیایی C21H24O4 به عنوان یک ماده اولیه برای تولید محصولات مختلف خوراکی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده در واقع یک تثبیت کننده یا استابلایزر به شمار می رود که به صورت طبیعی در روغن دانه سویا موجود است.

از نام های متدوال این ماده میتوان به 2 و 3 – دی هیدروکسی پروپیل اوکتا دکانوآت / گلیسیریل مونو استئارات / گلیسیرین مونو استئارات / مونو استئارین اشاره کرد.

ویژگی ها و مزایا:

گلیسرول مونو استئارات یک پودر فلسی سفید، بدون بو، و شیرین مزه است که امکان جذب آب در ساختار خود دارد.

امولسیفایر

روان کننده

کمک به حفظ رطوبت(رطوبت زا)

 

صنعت داروسازی: به عنوان امولسیفایر در تولید داروها

صنعت آرایشی و بهداشتی: در تولید انواع کرم، پودر و محصولات مراقبت از پوست، محصولات آرایشی چهره، نرم کننده ها، محصولات ضد آفتاب به عنوان محافظ رطوبت پوست

در صنایع غذایی: به عنوان تقویت کننده، طعم دهنده و ثبیت کننده بافت غذاها/ تولید انواع آب نبات، شکلات، آدامس، تولید کیک/ تهیه انواع غذای آماده طبخ/ تهیه بیسکوییت/ تهیه انواع روغن و چربی/ امولسیفایر نوشیدنی ها و طعم دهنده نوشیدنی

دیگر کاربردهای صنعتی: امولسیفایر صنعت نساجی / تولید روغن های صنعتی / تولید روکش برای پلاستیک ها / نگهدارنده رطوبت / ضد آب

 

اطلاعات فنی :TDS-GMS

اطلاعات ایمنی:MSDS-GMS


شکل ظاهری پودر یا فلس سفید رنگ
درصد خلوص(GMS) Min 40
عدد اسیدی(mgKOH/g) Max 5.0
عدد یدی(g/100g) Max3.0
درصد گلیسرول Max2.5
Pb(mg/Kg) Max2.0
درصد رطوبت Max2.0
نقطه ذوب(oC) 50-58